[:uk]

ПІЗНАЄМО СЕБЕ НА ГУРТКУ “ПСИХОЛОГІЯ” !

Хочете дізнатися про свій характер?

Скористайтеся порадами практичного психолога Валерії Легкої.

Що побачите на картинці першим – такий у вас і характер !

Тест заснований на оптичній ілюзії.

Ви можете помітити всі образи, але якийсь з них першим кинеться вам в очі. Спробуйте сфокусуватися на ньому, щоб не переплутати з іншими. Розшифровку побаченого читайте нижче.

Лев

У вашому випадку тест визначає, що ви вмієте вирішувати проблеми. Ви періодично стикаєтеся з труднощами, але знаєте, як їх подолати. У будь-якій ситуації ви сміливо висловлюєте власну думку і відстоювати те, що для вас важливо.

Іноді ви здаєтеся агресивним, але на ділі просто захищаєте свої права. Якщо ви проявляєте силу, то це не значить, що ви не вмієте любити. Навпаки, ви здатні на багато що заради тих, хто вам насправді дорогий.

Жіноче обличчя

Цей образ визначає, що у вас вирує безліч емоцій. Ви – турботлива людина, яка багато думає про інших. В першу чергу ви прагнете проявити добре ставлення до оточуючих. Але часто це заважає вам реалізувати власні плани.

Орел

До всього ви пред’являєте завищені стандарти. Тест визначає, що ви завжди прагнете дізнаватися щось нове і досягати нових вершин. Але також ви розумні, розважливі і вмієте діяти рішуче. Часто життя підносить вам неприємності, але ви навчилися їх долати. Небагато людей можуть похвалитися тим, що добре вас знають.

Метелик

Вас багато людей намагалися переманити на свою сторону, але у них нічого не вийшло. Вся справа в тому, що ви йдете своєю дорогою, і не намагаєтеся нікого наслідувати. У вас є власна думка, над якою немає влади ні в кого. Ви дотримуєтеся суворої моралі і завжди прагнете до справедливості.

 [:]